NARROW MARGIN – PE MUCHIE DE CUȚIT



Narrow Margin – Pe muchie de cuțitFilmul, in regia lui Peter Hyams, realizat dupa un film clasic, alb-negru, ce poarta acelasi titlu, spune povestea unui remarcabil avocat.
Implicat intr-un proces important, avocatul Robert Caulfield (Gene Hackman) trebuie sa aduca in San Francisco, un martor cheie, Carol, pentru a depune marturie.
Carol (Anne Archer) se afla in baia din camera de hotel a prietenului sau de ocazie, cand acesta este ucis de mafioti, pentru furtul unei sume importante de bani.
Stiind ca este singurul martor si temandu-se pentru viata sa, Carol fuge si se ascunde intr-o cabana de munte izolata, in Canada. Este urmarita de Caulfield, care incearca sa o convinga ca fara marturia sa mafiotii vor ramane nepedepsiti si ca viata ii este in mare pericol. Din nefericire, baietii rai i-au luat si ei urma.
Avocatul, impreuna cu martora, sunt obligati sa porneasca intr-o cursa nebuna pentru a ramane in viata.
Plin de suspans si actiune, filmat intr-un decor mirific, cu o distributie stralucita, “Pe Muchie de Cutit” face telespectatorul sa evadeze din lumea cotidiana pentru cateva ore si il relaxeaza.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. ROMANIA PRESS - FILM - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger